Over ons

Havinga Makelaardij valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk want we luisteren goed naar wat onze opdrachtgever graag wilt. U kunt rekenen op de deskundigheid van Havinga Makelaardij. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit ons kantoor in Briltil, centraal in Noord-Nederland en onder de rook van Groningen.

Onze medewerkers

Kennis

Wij zijn al jarenlang actief in Noord-Nederland en hebben onze oren en ogen altijd open. Kennis van de zakelijke markt is cruciaal als vastgoedadviseur en dat hebben wij. Onze specialistische kennis komt goed van pas bij de aan- en verkoop en de aan-en verhuur van kantoren, winkels, bedrijfsruimte of maatschappelijk vastgoed.

Mede door de komst van Esther binnen ons team hebben wij onze kennis en ervaring op het gebied van commercieel vastgoed nog meer uitgebreid. Esther heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend bij gerenommeerde collega makelaars en vastgoedbedrijven.

Wij begeleiden u vanaf het eerste vrijblijvende oriëntatiegesprek, tot het moment van ondertekening van het contract en de oplevering.

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze verschillende diensten.

Neem contact met ons op